Valentin nap, el ne felejtsd!

A Valentin nap a szerelmesek napja, amit vannak, akik komolyabban ünnepelnek, és akadnak olyanok is, akik egy csokor virággal megoldják.

Bár sokszor van, hogy nem várunk el semmit párunktól, de mi mégis szeretnénk kedveskedni valami különlegessel szerelmünknek. No de sokan itt meg is állnak, mert ötlet híján maradnak a szív alakú házi kis tortánál, amit az előző évben kapott csinos egyedi póló lazaságában készítenek el.

Nem is feltétlenül az a fontos, hogy milyen ajándékot adunk/kapunk, hanem a szeretetben maradás és a hűség, amit ezen a napon bárhogy is, de érdemes kifejezni. Főként a férfitársadalmat kell néha ellátni tanácsokkal, és némi ráhatás sem árt, ugyanis sokszor felejtődik el egy-egy ilyen „fontos ” nap. Egy kis csokoládé, csokor rózsa, egy szerelmes egyedi póló vagy egy romantikus este egy finom vacsorával nagyon jól eső tud lenni.

Legyen az ajándék bármi, legyen elrejtve benne a szeretet kifejezésére alkalmas logó, mottó.

Az egyedi póló lehetőségével azt is megvalósíthatjuk, hogy magunknak és párunknak is nyomatunk egy-egy darabot. Lehet akár Mr. és Mrs. felirat, vagy a Szeretlek örök érvényű jelentését hordozó kifejezés.

Legyen a Valentin nap egy igen boldog nap, csak el ne felejtsd!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük