Villámgyors segítség a villámvédelemmel?

A villám olyan kézelfoghatatlan dolog. Egyesekre a frászt hozza rá egy-egy hatalmas sárga cikázás az égen. Mások elbagatellizálják, és nem gondolnak bele, mekkora erő van egy villámban: energiája másodperc milliomod részéig tart, azonban ez elég, hogy tönkrevágjon mindent. A villámvédelem fontosabb, mint gondolná!

A villámvédelem nélkül …lássuk csak, ingatlana tetőszerkezete akár néhány másodperc altt lángra kaphat. Az idő mennyisége – mely alatt otthona lángokba állhat, a tetőlécek minőségétől, a zsindely fajtájától is függ. Azonban gyors lesz.

A villamos vezetékek pedig utat adhatnak az elektromos berendezések tönkremenetelének. Számítógép, hifi, a tv….Ezek bizony sokba kerülnek. Ezek pótlása pedig szívszorító tud lenni, miközben a villámvédelem kiépítésével elejét vehetné a jövőbeli fölösleges kiadásoknak.

Frissítő zivatarok idején ne csak azon bosszankodjon, hogy a hömpölygő vízfolyamban fog állni az autója, vagy eláznak odakint a ruhák. A zivataros idők negatív hozadékai ennél jóval nagyobb „károkat” jelenthetnek Önnek. Villámvédelem nélkül.

Mi történik, ha gondol a villámvédelemre?

Nem kell aggódva elmennie a családnak egy nyaralásra.

Nem rázza ki a hideg egy hatalmas zivatar idején.

Nem kell felesleges kiadásokkal számolnia.

Nem vesznek el a gépen tárolt adatok egy tönkremenetel következtében.

Soroljuk még? Gondoljon a villámvédelem fontosságára, mert nem engedheti meg magának a villámgyors károkat! Olvassa el szolgáltatásunk részleteit itt.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük