Kismamaruhák

A terhességnek az a bizonyos 9 hónapja rengeteg örömet tartalmaz magában, de mégis sok megpróbáltatás érheti az áldott állapotban levő anyukát. Kezdve az egészségügyi apróságoktól, beleértve a rosszulléteket, émelygést, testi változásokat. A testi változásokba értve a pocak lassú kidomborodását, ami megköveteli, hogy nagyobb, bővebb ruhákat hordjon a kismama. Sok üzlet forgalmaz már kifejezetten kismamáknak kialakított ruhadarabokat. A választék igen széles, található nadrág, pulóver, ing, szoknya. Így ezek segítségével a kismama ez idő alatt is csinosan, kényelmesen tud öltözködni.

Bár vannak sokan, akik nem szeretnének, vagy nem tudnak minden egyes ruhát megvásárolni kismama ruha szaküzletből, azok apró kiegészítőkkel is meg tudják oldani az öltözetet. A hidegebb időszakban pocakos anyukáknak a sztreccses nadrág egy derékmelegítővel kiegészítve szuper megoldást nyújthat. De egy rugalmas anyagú pulóver is kiváló lehetőség lehet. Természetesen függ attól, hogy hova kell kimozduljon a kismama, de ha a férjének a pólóit veszi fel, lehet, hogy több ezer forintot spórolhat meg.

De ne felejtsük el, hogy sok outlet, és akció keretében kifoghatunk nagyon jó áron is kismamaruhákat, pulóvereket, nadrágokat, ingeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük