Vanish szappan: A fehér cipők titka

Vanish szappan

Tavaly nyáron összefutottunk egy barátunkkal, aki mindig odafigyelt arra, hogy divatosan öltözködjön. Azonnal feltűnt, hogy hófehér cipőt viselt, ami jól illett az aznapi outfithez.

Meg is dicsértem, majd megkérdeztem, hogy hol vette. Azt válaszolta, hogy nem emlékszik, mert már több éve megvan neki ez a cipő. Nem hittem el, hiszen a rajta levő lábbeli olyan fehér volt, mintha előző nap emelte volna le a polcról. Sokáig azért nem vettem fehér cipőt, mert tudtam, hogy két használat után már szürkét fogok hordani fehér helyett, neki mégis évek hordása ellenére szinte újnak nézett ki a sportcipője. Meg kellett tudnom, hogy hogy csinálja.

A megoldás egyszerűbb volt, mint gondoltam: Vanish szappant használ a cipő tisztán tartására. Több terméket is kipróbált, de csak a Vanishtől lett szép tiszta a fehér cipője. Ezt nekem is ki kellett próbálnom. Így került a kosaramba a hófehér cipő és a Vanish szappan. És működött. Időről időre megtisztítottam a mosószappannal és utána mintha teljesen új lett volna! Más tanáccsal is ellátott: a tisztításhoz használjunk fogkefét.

A kefe sörtéit bele kell dörzsölni a Vanish szappanba, majd gyengéden mossam meg vele a cipőt. 10 perc várakozás után öblíthető is. Ráadásul más szennyeződésekre is könnyen alkalmazható ez a művelet. A fehérítés érdekében azt is javasolta, hogy a napon szárítsam meg a cipőt (vagy más foltos textíliákat), így még fehérebb lesz az eredmény. A Vanish szappan azóta fontos részévé vált a mosási folyamatoknak, hisz nem csak fehér cipő van a háznál, hanem kisbaba is, aki nemigen kíméli a ruháit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük