Napvitorla ár a napvitorlaland.hu-nál

Napvitorla ár, napvitorla szabadon

Amikor napvitorlát vásárolunk, több tényező függvénye lesz, hogy milyen napvitorla árral kalkulálhatunk. A napvitorlaland.hu oldalán a kiválasztott napvitorla típusnál meg kell jelölnünk a különböző lehetőségek közül, hogy pontosan mit szeretnénk rendelni.

Alapvetően az egyes típusok alatt szerepel egy tól-ig ár intervallum, és a pontos paraméterek megjelölésénél derül ki, hogy melyik napvitorla ár kategóriájába esett választásunk. Ki kell választanunk a pontos méretet, színt, illetve, hogy kérünk-e rögzítő szettet, vagy nem. Ezek a választások mind hatással lesznek a napvitorla árára. Például a négyzet alakú napvitorla esetén egy 61900 forinttól 84000 forintig terjedő árral lehet kalkulálni.

De, hogy ez a napvitorla ár minek is a függvénye, az már lejjebb görgetve derül ki. A 4×4-es méretet kiválasztva, és a színt megjelölve, amennyiben nem kérünk rögzítő szettet, úgy kapjuk meg az alsó árhatárt, a 61900 forintot. Ha viszont ugyanezekkel a paraméterekkel számolva már kérünk rögzítő szettet, akkor eggyel magasabb naptivorla árkategóriába esik a döntésünk, a 71400 forintos költségbe.

Ezt pedig még azzal lehet felfelé tornázni, ha a nagyobb méretet választjuk, az 5×5-öst, és kérünk is rögzítő szettet. Nagyságrendekben nézve ezek a lényegi különbségek a napvitorla ár tekintetében egy meghatározott alakú árnyékoló esetében. A háromszög alakúnál más az intervallum és a téglalap alakúnál is, de az árak közötti ugrásokat ezek a megadott paraméterek okozzák.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük