Hol érdemes kitölteni a motivational maps tesztet?

motivational maps, ugró férfi

Modern társadalomunkban egyre fontosabb az, hogy a munkavállaló motivált legyen a munkahelyén. Azaz nem az az elsődleges, hogy megállás nélkül hasznot termeljen a munkáltató számára, hanem hogy ezt mind elégedetten tegye.

A jó munkaerő nem csak önmagától céltudatos és szorgalmas, hanem azáltal válik jó munkaerővé, hogy a meglévő pozitív tulajdonságait előhozzák belőle a jó körülmények és az inspiráló feltételek, amiket a munkáltató biztosít számára. Ahhoz, hogy ezt biztosítani tudja érdemes a munkáltatónak kitöltetni egy motivational maps tesztet a munkavállalóval.

Minden ember kicsit más fejlődés, eredményesség, kapcsolatok tekintetében, azaz ezeken a területeken máshogy lehet őket motiválni. A motivational maps azt fogja megmutatni, hogy ezeken a területeken az adott ember milyen alkategóriába tartozik, azaz mik azok a motivátorok, melyekkel ezeken a területeken lehet majd rá hatni, lelkesíteni lehet őt. Mivel maga a terület is összetett, így a motivational maps-et sem töltetheti ki akárki az emberrel, nem olyan ez, mint egy személyiségteszt, amit bátran kitölthet az ember maga az interneten. Csak erre kiképzett szakemberek, tutorok, coach-ok és HR-esek tölthetik ki a tesztet az emberekkel, és ez alapján eredményesen tudják az illető motiváltságát növelni. A motivational maps többek között mondjuk a VIP Coaching Centerben is kitölthető, a teszt kitöltését követően pedig a munkáltatók tisztább képet kaphatnak a munkavállalóik motivátorairól, illetve a még fel nem vett emberek között is eredményesebben fognak tudni szelektálni a teszt kitöltése után, könnyebb lesz így eldönteni, hogy az illető lelkesen fogja ellátni a pozíciót vagy sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük