A nagy lakástakarítási projekt

Vannak emberek, akik számára a takarítás az önmaguk kellemes környezete megvalósítását jelenti, kisebb erőfeszítés árán, de vannak, akiknek maga a szó már egy rémálom.

Amikor az eladó ingatlan weboldalakon keresgélünk, nem árt szemügyre vennünk, hogy milyen állapotok uralkodnak néhány kényes szeg-zugban. Gondolva konkrétan itt a fürdőszoba csempéjére, a konyhai mosogató oldal falára, a radiátor területére, a beépített bútorok, háztartási gépek helyzetére. Ugyanis sajnos sok ingatlan Budapest és környékén elhanyagolt is tud lenni, jobban, mint azt gondolni merjük. Ahhoz pedig, hogy a beköltözést ne egy erőt, na meg gyomrot próbáló takarítási menet legyen, válasszunk ki egy olyan lakást, amiben egyáltalán vagy kevés elő munkát igényel az eladó ingatlan belsője.

Miután birtokba vettünk az ingatlanunkat, érdemes a folyamatos 1-2 hetente beiktatott „felületes” takarítás, de 1-2 havonta egy alapos portörléssel egybekötött nagytakarítást sem árt megejteni. Természetesen nem igazán látják az emberek az utcáról, hogy milyen is a lakás belülről, de egy koszos ingatlan Budapest utcáiról nézve is megérezhető, hogy nem igazán kóser a benti tér. Így egyértelműen javasolt a rendszeres takarítás, ami bizonnyal nem lesz megerőltető senki számára sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük