Ezekben a témákban füllentenek a legtöbbet a nők az első randik előtt

Az első találkozók előtt, vagy már az első randik alkalmával értelemszerűen mindenki szeretne egy kicsit jobbnak és többnek látszani, így a férfiak és a nők egyaránt. Egy friss kutatás nemrégiben annak járt utána, hogy a nők vajon milyen témákban füllentenek a leggyakrabban az első találkozás előtt.

Főként a középkorú nők esetében a leggyakoribb hazugság a számokat érinti! A legtöbben elsődlegesen kilóikat csalják el, vagy nem mondanak teljesen igazat, így a ducik és teltkarcsúak is hajlamosak átlagosnak mondani magukat, ami lényegében nem is akkora hazugság, de azért igaznak sem vehető. A testsúlyukon kívül azonban a nők általában az életkorukkal szoktak játszadozni. A leggyakoribb, hogy visszafelé kerekítenek, tehát még a 30. születésnapjuk előtti napon is 29-nek mondják magukat, ami szintén inkább csak ferdítésnek tekinthető. Szerencsére kevesebben vannak azok – ők is főleg a negyvenes korosztályból –, akik konkrét éveket tologatnak és tüntetnek el, hiszen ebben a korban a legkönnyebb letagadni az éveket. Ezen felül pedig nyilván vannak, akik meg is tehetik, hogy tagadnak!

Szintén jellemző a nőkre még, hogy korábbi partnereik számában is hazudnak egy kicsit, így egy-két ex-pasit sokszor letagadnak, ha már addig terjed az ismeretség. A nők ezek után a leggyakrabban az anyagi helyzetük tekintetében füllentenek, általában többet mondanak valós keresetüknél, ami pszichológusok szerint azért van így, hogy ezzel azt üzenjék a másik félnek: nem az anyagi támasz miatt keresnek valakit, nagyon jól elvannak ők függetlenül is, inkább érzelmi társat keresnek. Az ingyenes társkereső oldalakra feltöltött adatok terén – már amennyiben ezt az adott oldalon ki kell tölteni –, a nők hajlamosak felfelé kerekíteni magasságukat és mellméretüket is, aminek miértjét bizonyos esetekben talán nem is kell magyarázni.

Cikkünk megírását a www.randitime.hu ingyenes társkereső segítette!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük