Cégünk 12v villanymotor kínálatának előnyei

12v villanymotor

A Pall Ant Hajtástechnika Bt. által forgalmazott DC Villanymotorok prémium minőségű, hosszú szolgálati időt nyújtó strapabíró termékek. Tisztában vagyunk azzal, hogy korunk technológiai robbanásának köszönhetően egyre inkább a mindennapi életünk részévé válik a különböző motorral ellátott eszközök használata, ami megkönnyíti az emberek dolgát, és a munkafolyamatot hatékonyabbá és gyorsabbá teszi.

Alkalmazási területtől függően cégünk széleskörű kínálattal rendelkezik hajtástechnikai eszközök terén, legyen szó nagyobb vagy kisebb méretű és teljesítményű motorokról egyaránt. Kínálatunkban az érdeklődők megtalálnak például több 12v villanymotort is, amelyek mindegyike kompakt, robosztus és stabil szerkezettel rendelkezik.

Az általunk forgalmazott 12v villanymotor választékra átfogóan jellemző az, hogy magas az indító nyomatékuk, amely lehetővé teszi induláskor akár a nagy terhek leküzdését is. Mivel az EC-sorozatú DC motor tökéletesítette a jellegzetes tulajdonságait, ezért számos előnyt biztosít a vásárlók számára. A professzionálisan kialakított 12v villanymotorok alacsony zajszinttel működnek, és állandó mágnesek által generált mágneses mezővel rendelkeznek a belsejükben.

A ventilátor nélküli, hengeres felépítésű 12v villanymotor alacsony feszültségű tápegységgel rendelkezik ugyanúgy, mint a 24v villanymotor, és többféle méretben is kapható. A teljesítménytartományuk 30-800 W S2 között található, és a 12v villanymotor felépítésének tervezésekor arra is gondoltak a gyártók, hogy jobb vezetőképesség elérése érdekében a kefék nagy felületű grafit, illetve réz összetevőkből készüljön. Cégünk ráadásul most minden termékre 1 év garanciát vállal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük